Edmond De Leyestraat 24, 8800 ROESELARE 0494 64 28 18 dominique.lips@deschrijfmadam.be

USP

STORYTELLING

1 oktober 2019, een magische datum. Op die dag werd De Schrijfmadam geboren. Die naam past bij een pittige tante. Niet zoals Eva, die de eeuwige titel van ondergeschikte opgespeld kreeg toen God haar uit de rib van Adam schiep. Nee, eerder het ‘Lilith-type’.

Lilith was de eerste vrouw van Adam. God boetseerde haar uit het stof der aarde. Gelijkheid was beslist de kerngedachte die Hij voor ogen had bij de creatie van deze mythische wezens. Maar gelijkwaardigheid was buiten de wil van Adam gerekend. Hij mocht dan wel een alfamannetje zijn, Lilith weigerde pertinent om zich te onderwerpen aan haar man. Een pittig detail: zij vertikte het onder te liggen tijdens de seksuele daad, tot grote ergernis van Adam. Gelukkig was Lilith onvermurwbaar.

De Schrijfmadam zet haar klauwen in elk project dat haar pad kruist.
Zij maakt jouw project onsterfelijk.

 

Is dat geen mooie eigenschap voor een ‘schrijfgoeroe’? Onvermurwbaar! De Schrijfmadam sluit geen compromissen. Alleen haar beste teksten zien het daglicht. Schrijven en herschrijven tot haar geschrift alle toetsen doorstaat, dat is voor haar de minimumvoorwaarde voor elke publicatie. Saai ogende teksten overgiet zij met een pikant sausje, zij boeit haar lezer tot de laatste letter.

God had polariteit in gedachten toen hij eerst Adam en daarna ook Lilith uit sterrenstof tot leven wekte. Twee tegenpolen die elkaar niet kunnen missen. Beelden spreken boekdelen, maar de combinatie van pakkende teksten met mooie plaatjes laten niets meer aan het toeval over. De Schrijfmadam ontwerpt jouw website met passie. Jouw bedrijf op het wereldwijde web, zonder toegevingen.

Af en toe zie je Lilith geflankeerd door twee vrouwelijke uilen. Intuïtie, magie en wijsheid typeren deze magnifieke dieren. Uilen hebben ook een haarscherp onderscheidingsvermogen. Onder het motto ‘het oog wil ook wat’ past De Schrijfmadam deze unieke vaardigheden toe in al haar grafische ontwerpen. Vlijmscherpe, pakkende beelden maken het verschil. Gezien worden of herinnerd worden. Grafische ontwerpen met een vleugje magie, dat is De Schrijfmadam op haar best.

Meer weten?
Betaalbare communicatie