Edmond De Leyestraat 24, 8800 ROESELARE 0494 64 28 18 dominique.lips@deschrijfmadam.be

Webdesign

Beelden spreken boekdelen, maar de combinatie van pakkende teksten met mooie plaatjes laten niets meer aan het toeval over. De Schrijfmadam ontwerpt jouw website met passie. Jouw bedrijf op het wereldwijde web, zonder toegevingen.

Blije klanten maken goeie vrienden. Via je website blijf je in contact met de wereld, in je eigen stijl. Een webshop of een blog, alles kan. Zo eenvoudig dat je gemakkelijk zelf je teksten kunt aanpassen. Maar pas op, teksten schrijven is een vak apart.

De vijf w’s: wie, wat, waarom, waar, WordPress

Je wil een webshop om je klanten nog beter te bedienen? Of je wil je bedrijf in de kijker zetten met een mooi ogende website dan wel een blogpost om je klanten te verleiden met mooie verhalen? Dan is de combinatie WordPress + ‘De Schrijfmadam’ voor jou een uitstekende keuze.

WordPress is wereldwijd een zeer geliefd contentmanagementsysteem voor websites. Het programma blinkt uit in gebruiksgemak zodat je altijd zelf je website kunt aanpassen. Dat is voor een ondernemer een groot pluspunt omdat je snel kan reageren op nieuwe trends. Je neemt zelf het roer in handen.  Natuurlijk mag je mij altijd contacteren voor advies en moet je mij contacteren in geval van nood.

Meer weten?